

producentem przystawki do odsysania pary
w produkcji akcesoriów dla urządzeń Monsieur Cuisine i Thermomix
Wysyłamy towar w ciągu 48h
Możliwość negocjacji cen przy większych zakupach
producentem przystawki do odsysania pary
w produkcji akcesoriów dla urządzeń Monsieur Cuisine i Thermomix
pokazywany na zdjęciach robot Monsieur Cuisine nie jest przedmiotem oferty a jedynie ma w sposób obrazowy pokazać w jaki sposób można korzystać z przystawki
produkt zapakowany jest w ekologiczne opakowanie
Kiedy latem dojrzewają pyszne owoce na drzewach i krzewach, przystawka jest idealnym pomocnikiem przy przetwarzaniu rocznych zbiorów. Prawie wszystko, co ogród ma do zaoferowania w sezonie, jest bez wysiłku przekształcane w świeże soki owocowe za pomocą przystawki. Skorupy, pestki, nasiona i łodygi nie muszą być nawet usuwane, jak ma to miejsce w przypadku sokowirówek.
Przystawka jest po prostu umieszczana na pokrywie naczynia miksującego, dostarczany jest pojemnik zbiorczy, Varoma jest napełniana do 2 kg dowolnych owoców, a wyciskanie soku można rozpocząć od gotowania owoców na parze. W naczyniu miksującym tworzy się para wodna, która unosi się do Varomy i powoduje pęknięcie komórek owocu, uwalniając pyszny sok.
Otrzymany sok przepływa przez bazę varoma i jest zbierany w przystawce. Tutaj sok może spływać podłączonym wężem i gromadzić się w oddzielnym pojemniku zbiorczym. Świeży sok można teraz pić bezpośrednio lub przetwarzać na wyrafinowane przysmaki, takie jak galaretki owocowe, likiery, koktajle i wiele innych.
Wyciskanie soku na parze z przystawką jest przyjemne, łatwe, skuteczne i na pewno odniesie sukces.
Najważniejsze cechy produktu:
Stosowanie
• Napełnij miskę miksującą 2000g wody i zamknij pokrywkę bez miarki.
• Umieść MixFino na wieczku, podłącz dołączony wąż silikonowy i włóż go do oddzielnego, odpornego na ciepło pojemnika.
Jeśli wylot soku znajduje się na spodzie MixFino, jest on zamontowany we właściwy sposób.
• Napełnij nasadkę do gotowania na parze maksymalnie 2 kg owoców lub warzyw, umieść na MixFino i zamknij pokrywką.
• W zależności od rodzaju i ilości owoców wyciskać do 100 minut / 120° / poziom 1.
• Zatrzymaj proces gotowania, gdy z węża przestanie wypływać sok.
• Możesz od razu cieszyć się schłodzonym sokiem lub przetworzyć go później.
Ogólna zasada: miękkie owoce są zwykle wyciskane w całości po 30-40 minutach, podczas gdy twardsze owoce mogą potrwać do 60 minut.
wskazówka z nasadką do odsysania pary MaxiSteam powiększenie /dostępna na innej aukcji/ , nawet większe ilości owoców można przetwarzać po skutecznym wyciskaniu soku.